Монгол улсын уул уурхайн салбарын хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн ерөнхий төлөв байдал - Ц.Цэцэгмаа; Н.Болдмаа; С.Боловсон; Л.Банзрагч (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Энэхүү өгүүлэлд Монгол Улсын уул уурхайн салбарын ХАБЭА-н төлөв байдлыг холбогдох хууль тогтоомжийн хэрэгжилт, стандартын хүрээнд тодорхойлж, дүгнэлт гарган, цаашид авч хэрэгжүүлэх шаардлагатай арга хэмжээний талаар санал зөвлөмжийг тусгасан болно.