МОНГОЛ ДАХЬ ГАРААНЫ БИЗНЕС ЭРХЛЭГЧ КОМПАНИЙ FACEBOOK ДЭХ КОНТЕНТУУДАД ХИЙСЭН ШИНЖИЛГЭЭ / LHAMOUR БРЭНД/ - С.Бурмаа; Г.Урандэлгэр; Б.Амгалан (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Энэхүү судалгаагаар гоо сайхны брэнд үйлдвэрлэгчид сошиал медиа хэрэгслүүдийг ашиглан тухайн брэндийн талаарх хэрэглэгчдийн ойлголт мэдлэгийг хэрхэн дээшлүүлж байгааг авч үзсэн. Судалгааны ажлын зорилго нь Монгол дахь гоо сайхны бизнес эрхлэгчид нийгмийн сүлжээг ашиглан өөрсдийн брэндийг хэрхэн хөгжүүлж байгаад шинжилгээ хийх явдал байв. Тиймээс Lhamour брэндийн хэрэглэгчидтэйгээ харилцахдаа ихэвчлэн ашигладаг нийтийн мэдээллийн хэрэгслүүдийн нэг гол хэлбэр болох Facebook-ийн контентуудад анализ хийсэн.