ШИЛЭН ДАНСНЫ ТУХАЙ ХУУЛИЙН ХЭРЭГЖИЛТИЙН ӨНӨӨГИЙН БАЙДАЛ, САЙЖРУУЛАХ АРГА ЗАМ - А.Энхбат; Г.Янжинсүрэн (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Энэхүү судалгааны ажлын хүрээнд Монгол Улсын төсөв, санхүүгийн ил тод байдлыг бий болгох, иргэдэд улсын төсөв, санхүүгийн хөрөнгийг Засгийн газар, төрийн байгууллагууд хэрхэн үр ашигтай захиран зарцуулж байгаа мэдээллийг хүргэхэд чухал ач холбогдолтой эрх зүйн зохицуулалт болох “Шилэн дансны хууль”-ийн хэрэгжилтийн өнөөгийн байдлыг судлан, шинжилгээ хийж, дүгнэлт гаргаж, цаашид энэ хуулийн хэрэгжилтийг сайжрууулахад анхаарах асуудлын талаар санал, дүгнэлт, зөвлөмжийг гаргасан.