ГАДААД ХУДАЛДАА БА ҮНДЭСНИЙ АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ - Н.Батнасан (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Энэхүү өгүүлэлд Монгол улс дахь гадаад худалдаа болон үндэсний аюулгүй байдлын харилцан хамаарлыг судалж, үндэсний аюулгүй байдлыг дээшлүүлэхийн тулд гадаад худалдааны чиглэлээр хэрэгжүүлэх бодлого, арга хэмжээнүүдийг тусгахыг зорив.