БАНКНЫ САЛБАРЫН ЗЭЭЛИЙН БҮТЭЦ, ЧАНАРЫН БАЙДАЛД ХИЙСЭН СУДАЛГАА - Г.Мөнхзул; Г.Мөнхтуяа (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Монгол Улсын арилжааны банкуудын 2012-2016 оны зээлийн бүтэц, чанарын байдалд дүн шинжилгээ хийж үнэлэлт дүгнэлт өгөх зорилгоор харьцуулах, нэгтгэн дүгнэх, геометрийн дунджийг тооцох, экстраполяцийн аргыг ашиглан энэхүү судалгааны ажлыг хийсэн болно.