Уул уурхайг дагалдсан тээвэр-ложистикийн дэд бүтцийг хөгжүүлэх нь - Н.Батнасан; Ө.Номинцэцэг; Ц.Цолмон; Д.Нарандалай (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Энэхүү судалгааны ажлын хүрээнд Монгол улсад олборлох үйлдвэрлэлийн томоохон орд газруудын ашиглахтай холбоотойгоор түүний тээвэр – ложистикийн сүлжээг хэрхэн бүрдүүлэх асуудлыг авч үзсэн болно.