БОРЛУУЛАЛТЫГ ТААМАГЛАХ КВАДРАТ ЭКСПОНЕНЦИАЛ ЗАГВАР - Ч.Анхбаяр; Б.Бум-Эрдэнэ (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Энэхүү судалгааны ажлаар тогтвортой өсөлтийн суурь загварт үндэслэн борлуулалтын орлогыг экспоненциал болон квадрат экспоненциал загвараар таамаглаж болно гэдгийг харуулав. Боловсруулсан загварын туршилтыг МЦХ ХК-ийн 2012-2020 оны борлуулалтын орлого дээр туршсан ба үр дүнд нь квадрат экспоненциал загвар илүү нарийвчлалтай таамаглаж байна.