МОНГОЛ-ОРОС-ХЯТАДЫН ЭДИЙН ЗАСГИЙН КОРИДОР БАЙГУУЛАХ ХӨТӨЛБӨРИЙН ХҮРЭЭН ДЭХ ОЛОН УЛСЫН ХУДАЛДААНЫ ХӨГЖИЛ - Х.Эрдэнэчулуун; Наталья Валерьевна Монголова (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Өгүүлэлд Монгол, Орос, Хятад улсын худалдааны хөгжлийн асуудалд дүн шинжилгээ хийж гурван талт Эдийн засгийн коридор байгуулах хөтөлбөрийг хэрэгжүүлэхтэй холбоотой асуудлуудыг судалсан. Монгол, Орос, Хятад улсын 2016-2020 оны худалдааны өөрчлөлтийн динамикийг шинжлэн төслийг хэрэгжүүлэх нь гурван улсан худалдааны эргэлт нэмэгдүүлэхэд түлхэц өгнө.