УРВУУ ШУГАМАН ПРОГРАММЧЛАЛЫН БИЗНЕС ДЭХ ХЭРЭГЛЭЭ - Р.Энхбат; Н.Тунгалаг (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Шугаман программчлалын урвуу бодлогыг шинээр томьёолон түүний шийд оршин байх мужийг оновчтой нөхцөлийн тусламжтайгаар тодорхойлсон. Пүүсийн ашигт ажиллагааны оновчтой горим мэдэгдэж байх үед загварын параметрүүдийг урвуу шугаман программчлалын аргаар тодорхойлж болохыг компанийн жишээн дээр харуулсан.